Reklam Alanı
Reklam Alanı

Murat Atalı yeniden Eskrim Federasyonu başkanlığına seçildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih POYRAZ – Muhammed BAYRAM / ANKARA, (DHA) -Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 5’inci Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde mevcut başkan Murat Atalı, yeniden başkanlığa seçildi.
Türkiye Eskrim Federasyonu’nun Başkent Öğretmen Evi’nde yapılan 5’inci Olağan ve 8’inci Mali Genel Kurulunda federasyonun bütçe ve denetim raporu ibra edilmesinin ardından gerçekleştirilen seçimde başkanlık için Murat Atalı, Can Aydın ve Erdal Yılmaz yarıştı. Federasyonun 176 delegesinden 166’sının oy kullandığı seçimde, mevcut başkan Murat Atalı 92 oyla yeniden seçilirken Erdal Yılmaz 45 oy, Can Aydın ise 29 oy aldı.
Murat Atalı, seçimin ardından yaptığı konuşmada, “Sadece vaatlerimizle değil icraatlarımızla oylandık. Bu görevi devletimizin, milletimizin emaneti olarak görüyoruz. Hedef elbet başarıdır ama bir çocuğun eskrimle tanışması, spor yapması için bir hizmet eri olarak buradayım. Kör kuruşun peşinde olduk eskrim dışında kullanılmasın diye çalıştık. Rabbim utandırmasın” dedi.
Başkan Murat Atalı’nın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Nihat Gültekin, Ahmet Hakan Haydar, Abdurrahman Karataş, İlker Ilgın, Murat Pehlivan, Bilgehan Baydil, Hasan Çavuşoğlu, Mustafa Gürpınar, Ersin Şiyhan, Mümünhan Bilgin, Yücel Kazancıoğlu, Tümay Ünal, Ömer Eyüpoğlu, Şevki Yılmaz.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Murat Atalı’nın açıklamaları
-Detaylar
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!