Reklam Alanı
Reklam Alanı

Nusaybin’de çalılıkta asılı kalan kuşu itfaiyeciler kurtardı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin), (DHA)- MARDİN’in Nusaybin ilçesinde sulama kanalı kenarındaki çalılıklarda asılı kalan kuş itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Nusaybin’e bağlı Bahçebaşı köyü bölgesinden geçen Çağçağ sulama kanalı kenarındaki ağaç alan üzerine konan kuş ayağına dolanan olta ipi nedeniye çalılıklarda asılı kaldı. Kuşun ne kadar süre ile asılı kaldığı bilinmezken, bölgeden geçen bir kişi, kurtarılması için Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı Nusaybin İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan Arama ve Kurtarma ekibindeki görevliler, soğuk havaya rağmen suda yüzerek kuşun bulunduğu alana geldi. Ekipler, kuşun ürkerek kendisine zarar vermemesi için büyük özen gösterdi. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kuş bulunduğu yerden kurtarıldı. Uçamadığı farkedilen kuş, itfaiye binasına götürülerek et ve su ile beslenmeye çalışıldı. İtfaiye görevlileri, kuşun iyileşmesinden sonra doğa bırakılacağını belirtti.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!