Reklam Alanı
Reklam Alanı

Oğulcan Çağlayan’ın 1 milyon 200 bin Euro ve 500 bin TL ödemesine karar verildi

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

– Galatasaray itirazını yapacak, gerekirse konuyu UEFA’ya taşıyacak
– 6 maçlık ceza 3 maça düşürüldü

Uğur DEMİRKIRDI / İSTANBUL (DHA) – Galatasaraylı futbolcu Oğulcan Çağlayan’ın eski takımı Çaykur Rizespor ile yaşadığı ihtilafla ilgili Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) tarafından alınan karara itirazı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu’nda kara bağlandı ve oyuncuya 6 maçlık verilen ceza 3 maça düşürülürken, ayrıca oyuncunun da Karadeniz kulübüne 1 milyon 200 bin Euro ve 500 bin TL ödeme yapması kararlaştırıldı.;
RİZESPOR’A 1 MİLYON 200 BİN EURO VE 500 BİN TL ÖDEME KARARI
Genç futbolcunun ve Galatasaray’ın UÇK’nın kararına yaptığı itiraz Tahkim Kurulu’nun yönetiminde video konferans yoluyla hem Galatasaray hem Çaykur Rizespor hem de Oğulcan Çağlayan’ın vekillerinin de katıldığı oturumda gerçekleştirildi. Tahkim Kurulu sonrasında Profesyonel Futbolcu Tescil İşleri Müdürlüğü’ne yazı yazılarak, davalı futbolcunun huzurdaki davada ihtilafa konu lisans süreci ile ilgili yazışmaların örneğinin istenmesine ve dosyanın incelemeye alınmasına karar verildi. Yapılan inceleme sonrası Tahkim Kurulu oyuncuya verilen 6 maçlık cezayı 3 maça indirirken, genç futbolcunun da Çaykur Rizespor’a 1 milyon 200 bin Euro ve 500 bin TL de ödeme yapmasını kararlaştırdı.
GALATASARAY İTİRAZ EDECEK
Galatasaray Kulübü ise Tahkim Kurulu’nun Oğulcan Çağlayan’a verilen karara itiraz edecek ve oyuncunun haklarını korumak için gerekirse konuyu UEFA’ya taşıyacak. Lehte bir karar alınamazsa Galatasaray Kulübü’nün Oğulcan’a ödeme konusunda yardım edeceği ve verilen cezayı paylaşacağı da belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!