Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ordu’da sahile yakın ilçelerde vakalar artışta

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa KIRLAK/ORDU, (DHA)- ORDU Valisi Tuncay Sonel, kentte son haftalarda düşüşe geçen vaka sayılarının yeniden artış evresine girdiğini açıkladı. Vakaların sahile yakın ilçelerde artışta olduğuna dikkat çeken Vali Sonel, “Birlik ve beraberlik içerisinde el ele verip, bu süreci birlikte aşacağız” dedi.
Kentte son haftalarda düşüşe geçen koronavirüs vakalarında yeniden artış görülmeye başlandı. Covid-19 Pandemisi Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Ordu Valisi Tuncay Sonel, özellikle sahile yakın ilçelerde vakalarda artış yaşandığını söyledi. Artışla birlikte yeniden denetimlere ağırlık verildiğini kaydeden Vali Sonel, vatandaşları hastaneler konusunda uyardı.
Hastanelerin de büyük bulaş kaynağı olan yerlerden biri olduğuna vurgu yapan Vali Sonel, “Randevusu olan vatandaşlarımızın randevu aldıkları saatte hastanede bulunmaları, toplu alanlarda daha az zaman geçirmeleri, virüsün bulaşma riskini ortadan kaldırma noktasında büyük önem arz ediyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, hastane randevuları konusunda titiz davranmaları, bulundukları ortamlarda maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka dikkat etmeleridir” diye konuştu.
‘EL ELE VERİP BU SÜRECİ ATLATACAĞIZ’
Alınan tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması talimatını da veren Vali Sonel, “19 ilçemizde sağlık çalışanlarımız, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, kamu görevlilerimiz, sivil toplum kuruluş temsilcilerimiz, zabıtalarımız başta olmak üzere topyekun hep birlikte sahaya çıkacak, denetimlerimizi yoğun şekilde sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele verip, bu süreci birlikte aşacağız. Büyük çaba sarf eden başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!