Reklam Alanı
Reklam Alanı

Pınar Karşıyaka hata yapmadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) – 

ING Basketbol Süper Ligi’nde üst üste 11 galibiyetle kulüp tarihinin ligdeki en uzun kazanma serisi rekorunu kırdıktan sonra Darüşşafaka’ya deplasmanda yenilen Pınar Karşıyaka, evinde ilk yarısını geride tamamladığı mücadelede Türk Telekom engelini aşarak tekrar çıkışa geçti. Play-Off hattındaki iddialı rakibini M’Baye’nin 28 sayılık performansıyla 80-69 yenen Kaf-Kaf, 21 maçta 17 galibiyete ulaşarak 21’de 21 yapan lider Anadolu Efes’in ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Bu sezon daha önce Beşiktaş’a da deplasmanda 28 sayı atan Fransız uzun forvet M’Baye, Telekom önünde Süper Lig’deki bireysel rekorunu egale etti.
Milli maçlar için sezona verilen araya moralli giren yeşil-kırmızılılarda mutlu olduklarını söyleyen Antrenör Ufuk Sarıca, “Üst sıralardaki konumumuzu ilgilendiren maçlardan bir tanesiydi. Maça iyi giremedik, pasif kaldık. İkinci periyotta skoru dengeledik. İkinci yarı gerçekten mükemmel savunma yaptık. Bu kadar yüksek skor gücü olan bir takımı 69 sayıda tutmak önemliydi. Araya girerken hedef maçlarımızdan birini kazandık. İlk üç için önemli bir avantaj elde ettik. Bunun devamını sağlayacağız. Önümüzde milli takım arası var. Yoğun geçen ve sıkıntıları olan bir sezon yaşıyoruz Oyuncularıma birkaç gün izin verdikten sonra yeniden çalışmalara başlayacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!