Reklam Alanı
Reklam Alanı

Rıza Çalımbay: Hedefimiz üst sıralar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

SİVAS, (DHA) –  Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Adana Demirspor maçında taraftarımıza haksızlık yaptılar. Aldıkları ceza nedeniyle GZT Giresunspor maçına gelemeyecek taraftarımıza yazık, üzgünüz. Gelecek olan taraftarımızın desteği ile inşallah bu maçı kazanacağız” dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, GZT Giresunspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Ligde hemen her maçta gol attıklarını ancak beklenmedik anlarda şanssız goller yediklerini belirten Çalımbay, “Hiçbir zaman mücadeleden kopmuyoruz. GZT Giresunspor maçı kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Milli maç arasına iyi bir şekilde girip, arada sakat arkadaşlarımız da iyileştiği zaman daha iyi şekilde ligimize devam edeceğiz. Herkes farklı düşünebilir ama biz oynadığımız oyundan memnunuz. İyi şeyler yapıyoruz ama hep son dakikalarda gol yedik. Takımıma oyuncularıma yürekten inanıyorum. Biz çok iyi şeyler yapacağız. Geçen sezon nasıl başardıysak, ondan önceki sezonda nasıl başardıysak aynısını yapacağız. Şu anda Türkiye’de tahminime göre iki sene üst üste Anadolu’dan bir takım Avrupa’ya gitmemiştir. Aynı şekilde hedefimiz hiç değişmiyor. Bizim hedefimiz yine yukarılara oynamak. Başka düşüncemiz yok” diye konuştu.
“OYNAYACAĞIMIZ MAÇLARI KAZANACAK KAPASİTEDE BİR TAKIMIZ”
A Milli Futbol Takımı’nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’ndeki şansını da değerlendiren Çalımbay, “Milli takımımızın her şeyden önce kendi maçlarını kazanması gerekiyor. Ondan sonra bakacağız zaten durumlara. Oynayacağımız maçları kazanacak kapasitede bir takımız, çok iyi oyunculara sahibiz ben iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum” dedi.
“DİMİTRİOS GOUTAS MİLLİ TAKIMI HAK ETTİ”
Yunan stoper Dimitrios Goutas’un ilk kez Yunanistan Milli Takımı’na çağrılmasını da değerlendiren Çalımbay, “Bir kere bunu gerçekten hak ediyor. Çok iyi profesyonel bir oyuncu. Çok kaliteli bir insan. İşini de çok iyi yapıyor. Disiplinlidir, riske girmez, arkadaşlarıyla diyaloğu iyidir. Milli takımı hak ediyor. İnşallah çok başarılı olur” ifadelerini kullandı.
“TARAFTARLARIMIZA HAKSIZLIK YAPILDI”
GZT Giresunspor karşısında taraftara çok ihtiyaç duyacaklarını ancak çok sayıda taraftarın içeride oynanan son lig maçında haksız yere ceza aldığını söyleyen Çalımbay şunları kaydetti:
“Adana Demirspor maçında taraftarımıza da haksızlık yaptılar. Hakemin yönetiminden dolayı zaten gerginlik yaşandı. Sen öyle bir penaltı verirsen taraftarı sinirlendirirsin. Hakemlerin taraftarı da düşünmesi gerekiyor. O gün hakem; futbolcuları, bizleri, tribünleri hepimizi gerdi. Bizim işimiz futbolumuzu oynamak. Maça gelemeyecek taraftarımıza yazık, üzgünüz. Gelecek olan taraftarımızın desteği ile inşallah bu maçı kazanacağız.”
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Rıza Çalımbay açıklama
(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!