Reklam Alanı
Reklam Alanı

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu ve UNICEF’ten Sputnik V anlaşması

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ABD, (DHA)- Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) ve UNICEF’in, Sputnik V aşısının tedarikine dair anlaşma imzalandığı açıklandı.
UNICEF’ten yapılan açıklamada, “Rusya Doğrudan Yatırım Fonu’nun (RDIF) yüzde yüz iştiraki olan UNICEF ve İnsan Aşısı (Sınırlı Sorumluluk Şirket), Sputnik V COVID-19 aşısının tedariki için uzun vadeli bir anlaşma yaptı. Bu, UNICEF’in bir COVID-19 aşı üreticisi ile imzaladığı dördüncü uzun vadeli tedarik anlaşmasıdır. UNICEF bu yıl şimdiye kadar Hindistan Serum Enstitüsü, Pfizer ve AstraZeneca ile bu tür anlaşmalar imzalamıştır” denildi.
ANLAŞMADA ‘DSÖ ACİL KULLANIM ONAYI’ ŞARTI
UNICEF, anlaşmanın geçerli olması için Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) Sputnik V aşısına acil kullanım onayı vermesi gerektiğini belirtti. Açıklamada, “UNICEF’in satın alma işlemleri için DSÖ’den aşının kalitesini, güvenliğini ve etkililiğini teyit etmek üzere Acil Durum Kullanım Listesi alma şartı bulunmaktadır” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!