Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şehidin Turgutlu’da yaşayan ağabeyinden Türkkan’a suç duyurusu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)- TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, beraberinde şehit İsa Gürmen’in kardeşlerinden Abdullah Gürmen’le birlikte İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında ‘şehitlik makamına hakaret ve saygısızlık ettiği gerekçesiyle Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de şehit İsa Gürmen’e küfür etmesine tepkiler sürüyor. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ile şehidin diğer ağabeyi Abdullah Gürmen, İYİ Partili Lütfü Türkkan hakkında Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Taydaş, suç duyurusunun ardından yaptığı açıklamada, “İYİ Partili Lütfü Türkkan şehit ağabeyine küfür etmişti. Şehidimizin diğer ağabeyi Abdullah Gümren Turgutlu’da yaşamaktadır. Biz de şehit ağabeyi ile bugün Turgutlu Adliyesi’nde İYİ Partili Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusunda bulunduk. Türkkan’ın grup başkan vekilliğinden el çektirilmesi yetmez, milletvekilliğinden de istifa etmesi gerekli” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!