Reklam Alanı
Reklam Alanı

SOL, ADA, ACH ve LDO İçin Son Dakika Gelişmeleri Var!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Popüler altcoinlerden olan Solana (SOL), Cardano (ADA), Alchemy Pay (ACX) ve LidoDAO (LDO) için önemli gelişmeler yaşandı. İşte detaylar…

SOL ağındaki soruna yönelik açıklama yapıldı

Solana Vakfı, Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi Cumartesi günü başlayan saatler süren ağ yavaşlaması ve teknik sorunlar hakkında bir rapor yayınladı. 1.13’ten 1.14’e yükseltme sırasında büyük bir sorun meydana geldiğinden, başka bir kesinti yaşayan Blockchain, toplulukta büyük bir endişeye neden oldu. Solana Status, 27 Şubat’ta bir tweet’te, 25 Şubat’taki kesintinin ardındaki nedenlerin ayrıntılarını sağlamak için Solana Mainnet Beta Kesinti Raporunu duyurdu.

Rapora göre SOL Mainnet Beta, 25 Şubat’ta önemli bir performans düşüşü yaşadı. Doğrulayıcılar sorumluluğu üstlendi ve önceki yükseltmeyle zinciri yeniden başlatarak Pazar günü gece saatlerinde normal ağ işlevlerine geri döndü. Solana, tek bir başarılı işlem olmadan 20 saatten fazla durdu. Doğrulayıcı node’lar, verilerin mevcut olmaması durumunda ağın kurtarılmasına yardımcı olmak için tasarlanmış bir “güvenli mod” olan yalnızca oylama moduna otomatik olarak girdi.

Solana’dan (SOL) sonra Cardano, Hydra için büyük güncellemeyi duyurdu

Cardano (ADA) protokolü, on chain faaliyetlerinde bir kilometre taşı daha kaydettiği geçen haftaki en son güncellemesini yayınladı. Güncellemeye göre, Cardano’da bugüne kadar toplam 117 proje başlatıldı ve şu anda toplam 1.205 proje protokol üzerinde inşa ediliyor. Cardano Blockchain’inin büyümesi, 70.039’a ulaşan toplam token politikası sayısında da gösterildi. Cardano, kısmen geliştiriciler tarafından yapılan aktif geliştirme çalışmaları sayesinde yıla iyi bir notla başladı. Haftalık güncellemede ayrıca Hydra Protokolü ile ilgili önemli bir güncelleme de paylaşıldı. Güncellemenin şartlarına göre, keşfedilen yeni yol her zaman son tarihi uzatacak ve ağa bağlı olarak yarışma dönemlerinin seçilmesini kolaylaştıracaktır.

Reklam Alanı

Lido DAO, staking oranına limit koydu

Likit staking protokolü Lido Finance, protokolle tek bir günde 150.000’den fazla Ether stake edildikten sonra “staking oranı limiti” adı verilen bir protokol güvenlik özelliğini etkinleştirdi. Lido, kripto varlıklar için bir likit staking çözümüdür ve kullanıcıların tokenlerini kilitlemelerine gerek kalmadan Ether’i stake etmelerine olanak tanır. Bir kullanıcı Ether yatırdığında, Lido onlara stake edilmiş Ether (stETH) olarak bilinen likit bir ETH varyantı verir ve kullanıcılara tokenların cüzdanlarında tutulduğu her gün için staking ödülleri verir.

Likit staking protokolünün 25 Şubat tarihli tweetine göre, günlük 150.000 Ether staking limitine ulaşıldıktan sonra “dinamik mekanizma” devreye girdi. İlgili bir kılavuzda Lido, “emniyet valfinin”, ödül seyreltmesi gibi potansiyel olarak olumsuz etkileri ele almayı amaçlayan yüksek girişler sırasında basılabilecek stake edilmiş Ether miktarını sınırlamayı amaçladığını açıkladı. “Bu, Lido staking sözleşmelerine yalnızca 24 saatlik bir zaman dilimi içinde bu kadar Ether göndermenin mümkün olduğu anlamına geliyor” diye açıkladı.

Alchemy Pay, Endonezya’da lisans aldı

Alchemy Pay, yerel fintech firması Berkah Digital Pembayaran ile işbirliği içinde Endonezya merkez bankasından havale ve fon transferleri yapmak için bir lisans aldı. Haberi 27 Şubat’ta açıklayan Alchemy Pay, Endonezya Merkez Bankası’nın Alchemy Pay ve Berkah Digital’in platformu BDPay’e ortak olarak lisanslar verdiğini ve bu sayede firmaların daha iyi ödeme yöntemleri sunmasını ve ilgili işletme maliyetlerini düşürmesini sağladığını kaydetti.

Kaynak: Kripto Koin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!