Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sultangazi’de çiftin yaşadığı korku kamerada  

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Emin YEŞİL / İSTANBUL, (DHA) – SULTANGAZİ’de, gece saatlerinde hasta ziyaretinden dönen çift, büyük korku yaşadı. Oturduğu apartmanın dış kapısını açarak içeri giren kadın, arkasından gelen kimliği belirsiz bir kişiyi fark ederek, dışarı çıktı. Çiftin yaşadığı korku ve şaşkınlık güvenlik kameralarına yansıdı.  
Olay, dün saat 03.00 sıralarında Malkoçoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Hasta ziyaretinden dönen çift, otomobillerini ara sokağa park ettikten sonra Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan evlerine doğru yürümeye başladı. İlk olarak apartmana gelen ve dış kapıyı açarak içeri giren kadın, kocasını beklemeye başladı. Bu sırada yabancı uyruklu bir kişi, kadının arkasından içeri girdi. Apartmanın girişinde kocasını bekleyen kadın, karşısında tanımadığı birini görünce büyük bir korku ve şaşkınlık yaşadı. Yaşadığı korku ile geri geri yürüyerek apartmandan çıkan kadın, içerideki kişinin dışarı çıkmasını istedi. Kısa bir süre sonra apartmana gelen kadının kocası, dışarı çıkan kişiyi gördüğünde şaşkınlık yaşadı. Yaşlı çifte büyük bir korku ve şaşkınlık yaratan kişi, apartmandan uzaklaşırken, çiftte evlerine gitti. 

“KIZ KARDEŞİME SALDIRABİLİRDİ” 
Yaşananları anlatan kadının erkek kardeşi Ayhan Bayraktar, “Kız kardeşim eşiyle beraber hasta ziyaretinden dönüyorlar. Kardeşim kapıyı açıp içeri giriyor. Eşi de arkasından otomobilde bulunan malzemeleri getiriyor. Bu kişi kız kardeşimin arkasından apartmandan içeri giriyor. Kız kardeşim eşinin geldiğini düşünerek elini uzatıp malzemeleri almak istiyor. Daha sonra içeride bulunan kişinin yabancı biri olduğunu görüyor. Bu sırada yabancı kişi de dış kapıyı kapatmak istiyor. Kardeşim yabancı kişinin eline vurarak kendisini hemen dışarı atıyor. O arada eniştem de geliyor. Yabancı uyruklu bir kişi ve madde bağımlısı olduğunu düşünüyoruz. Kendisi kardeşime ve kocasına el işareti yaparak ‘bir şey yok’ deyip bölgeden ayrılıyor. İçerideyken dış kapıyı kapatmak istiyor. Kardeşim de eline vuruyor ve kendisini dışarı atıyor. Kız kardeşim çok korkmuş. Bu tür olaylar riskli olaylar. Beklenmedik bir olay. Her an kız kardeşime saldırabilirdi. Ya da gasp edebilirdi” dedi.   

O ANLAR KAMERADA  
Çiftin yaşadığı korku ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, çiftin evlerinin bulunduğu cadde de bir kişinin görüldüğü, kısa bir süre sonra kadının apartmanın dış kapısını açarak içeri girdiği ve kocasını beklemeye başladığı görülüyor. Arkasından yabancı uyruklu olduğu düşünülen kişinin dış kapısı açık olan apartmana girerek kapıyı kapattığı, kısa bir süre sonra kadının kapıyı açarak geri geri yürüyerek dışarı çıktığı, bu sırada omuzun da kazma olan kocasının da geldiği, apartmanda bulunan kişinin dışarı çıkarak, el hareketi ile bir şeyler dediği ve caddeden ayrıldığı kameralara yansıyor.   

FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!