Reklam Alanı
Reklam Alanı

TBY Holding Kayseri’de endüstriyel maden sahası aldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – TBY Holding, Kayseri’de pomza ve perlit sahası olmak üzere iki endüstriyel hammadde maden sahası aldığını duyurdu. TBY Holding CEO’su Esen Darlan, perlitin özellikle inşaat sektöründe, ısı izolasyonunda kullanıldığını ve ülke ekonomisine büyük katma değer sağlama potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Pomzanın ise yüksek ısı ve ses izolasyonunda kullanıldığı belirtildi.

TBY Holding’in, geçtiğimiz günlerde 4.8 MW’lık bir biokütle enerji tesisinin yüzde 75 hissesini bünyesine kattığını ifade eden Darlan, “Alımını gerçekleştirdiğimiz pomza maden sahasının ise doğal malzeme yapısındaki boşluklar sayesinde yüksek ısı ve ses izolasyonu özelliklerine sahip. Bu özelliği sayesinde kış aylarında dondurucu soğuklardan, yaz aylarında ise kavurucu sıcaklardan yüksek oranlarda koruyor ve izolasyon sağlıyor” dedi.

TBY Holding İnovasyon Direktörü Erdal Can Alkoçlar ise şirketi halka arz planları olduğunu ifade ederek, “İlgili maden sahalarının orta vadede CRIRSCO kriterlerine uygun rezerv tespit raporları düzenlenerek halka arzı holding planlarımız arasındadır” diye konuştu.

 

 

Reklam Alanı

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!