Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Telden Heykel Yapabilirsiniz’ dedi, çocuklara ilham verdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat DELİKLİTAŞ/İSTANBUL,(DHA)- İZMİR’de, özel bir sanat okulunda drama ve bale eğitimi alan öğrenciler, dekor tasarımcısı ve sanat yönetmeni Özden Halistoprak’ın sosyal medyadan yayınladığı videolardan ilham alarak yaptıkları heykellerle sergi açtı. Çocukları farklı bir sanat disiplini ile tanıştırmak ve bakış açılarını zenginleştirmek için düzenlenen sergi büyük ilgi gördü. 
Dekor tasarımcısı ve sanat yönetmeni Özden Halistoprak, Youtube’da ‘Sanalt Muhabbet’ adıyla kanal açtı. Her hafta farklı içerikler sunan Halistoprak’ın ‘Telden Heykel Yapabilirsiniz’ başlığıyla sunduğu görüntüler, özel bir okulda drama ve bale dersi alan öğrencilere ilham kaynağı oldu. 
Çocukların kendilerini sanatla ifade edebilmeleri için her yıl farklı etkinlikler düzenlediklerini belirten sanat okulunun kurucularından Ahmet Akdeniz, bu yıl telden heykel yapmaya karar verdiklerini söyledi. Özden Halistoprak’ın yayınladığı ‘Telden Heykel Yapabilirsiniz’ adlı içeriği gördükten sonra buna karar verdiklerini ifade eden Akdeniz, “Bu yıl ‘Sanalt Muhabbet’ adlı videoyu izledikten sonra kanalın yürütücüsü, sanat yönetmeni Özden Halistoprak’la iletişime geçtik ve birlikte bu projeyi gerçekleştirmeye karar verdik. Kültür-sanat üretimi, internet kaynaklarının etkin kullanılmasıyla yaygınlaşma ve zenginleşme zemini buldu. Çalışmalar ortaya çıktıktan sonra, çocukların ve ailelerin yüzündeki mutluluk, tüm emeklerimize değdi” dedi. 
Öğrencilerin internette yayınlanan görüntülerden izleyerek yaptığı telden heykellerle açılan sergi büyük ilgi gördü.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!