Reklam Alanı
Reklam Alanı

TEMEL AFET EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Düzce Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü ve Düzce Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğinde ‘Temel Afet Eğitimi’ gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü ve Düzce Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğinde, gerçekleştirilen ‘Temel Afet Eğitimi’ yoğun katılımla tamamlandı.

Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman ve İtfaiye Amiri M.Caner Polat eğitimci olarak yer alırken, Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile parti teşkilat üyeleri ve kent konseyinin kadın, genç ve çocuk birimlerinin üyeleri de katılım sağladı.

Düzce İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman, eğitimin açılışında yaptığı konuşmada, Düzce Belediyesi bünyesinde Arama ve Kurtarma Ekibi kurarak görev alacak olan gönüllü personellerin temel arama-kurtarma bilgisi, ilkeleri, yöntemleri ve ekiple beraber çalışma becerileri kazanmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyleyerek bu kapsamda ekiplerle beraber tatbikatlara katılmak, kendisine, kentine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek için hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Düzce Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Furkan Dertli ise çok önemli olduğunu düşündükleri bu eğitim noktasında tüm STK’ların, grupların ve okulların bu eğitimi almalarına öncülük edebileceklerini ifade ederek, kendilerine verdikleri desteklerden ötürü başta Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü olmak üzere İtfaiye Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

Ardından geçilen eğitimde katılımcılara ilk olarak afetlere yönelik nasıl ve ne şekilde hareket edilebileceği konusunda bilinçlendirilmelerine yönelik sunum gerçekleştirildi. Ayrıca, Temel Afet Eğitimine yönelik bilinmesi gerekenler görseller eşliğinde aktarıldı.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!