Reklam Alanı
Reklam Alanı

Trabzonspor-Atakaş Hatayspor maçından notlar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA) – Trabzonspor, Süper Lig’in 35’inci haftasında Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi.
İLK 11’DE 4 FARKLI İSİM
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynanan Çaykur Rizespor maçına göre Atakaş Hatayspor karşısında ilk 11’de 4 değişikliğe gitti. Avcı, savunmada Hüseyin’in yerine Serkan’a, cezalı Hugo’nun yerine Hosseini’ye, hücum hattında Yunus’un yerine sakatlıktan dönen Nwakaeme’ye ve Flavio’nun yerine de Yusuf’a görev verdi.
SERKAN ASAN FORMASINA KAVUŞTU
Trabzonspor’da son olarak 29’uncu haftadaki Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen ve sonraki 5 maçta yedek kulübesinde oturan genç sağ bek oyuncusu Serkan Asan, Hatayspor maçıyla formasına kavuştu. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu mücadelede Serkan’a ilk 11’de görev verdi.
ABDÜLKADİR ÖMÜR 14, KAMİL AHMET 8 MAÇ SONRA KADRODA
Trabzonspor’da Süper Lig’in 19’uncu haftasındaki İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında sakatlanan ve tedavi sürecini tamamlayan Abdülkadir Ömür, 14 maç aradan sonra Atakaş Hatayspor karşılaşmasının kadrosunda yer aldı. Son olarak 25’inci haftadaki Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyen ve daha sonra antrenmanda sakatlanan Kamil Ahmet Çörekçi ise 8 maç sonra takıma geri döndü. İki oyuncu da sakatlıklarının ardından Hatayspor maçında yedek kulübesinde yer aldı.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!