Reklam Alanı
Reklam Alanı

Trabzonspor’da Abdulkadir Parmak’ın oynaması zor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA) – Trabzonspor, Süper Lig’in 21’inci haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Abdulkadir Parmak’ın bu maçta forma giyme ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde saat 13.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışmalara yer verildi. Kadro dışı bırakılan Pereira’nın yanı sıra sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür antrenmanda yer almadı. Abdulkadir Parmak ise takımdan ayrı çalıştı.
PARMAK İÇİN SON KARAR VERİLECEK
Trabzonspor’da son yapılan antrenmanda takımdan ayrı olarak çalışan Abdulkadir Parmak’ın Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacağına, yapılacak son değerlendirmenin ardından karar verilecek. Baker’in de cezası nedeniyle oynayamayacağı karşılaşmada bordo-mavililerde orta sahada alternatif sorunu yaşanırken, sakatlığı bulunan Abdulkadir Parmak’ın da forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, bu maçta orta sahayı Berat, Flavio ve Kamil Ahmet’ten oluşturabileceği, ayrıca kadroya altyapıdan bazı isimleri de dahil edebileceği kaydedildi.
Trabzonspor, yarın saat 16.00’da Eryaman Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!