Reklam Alanı
Reklam Alanı

Türkiye Kupası’nda final karşılaşmanının topunu sahaya Aras Kargo taşıdı 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR,(DHA) – Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçlarında olduğu gibi Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan final karşılaşmasının da topunu TFF Riva tesislerinden teslim alan Aras Kargo, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’na taşıdı. Maçın oynandığı top ile birlikte Ziraat Türkiye Kupası’nı da stada getiren Aras Kargo, saha içi için özel olarak tasarlanan bir mini araçla başlama vuruşu için topu maçın hakemine teslim etti. 
Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) ve yayıncı kuruluş ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final ve final maçları kapsamında işbirliği yapan Aras Kargo, final heyecanını İzmir’e taşıyarak, Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan final maçının topları ile Ziraat Türkiye Kupası’nı Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’na getirdi. Heyecanın yüksek olduğu kupa finali öncesi topu santraya teslim eden minik Aras Kargo aracı finale renk kattı.
(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!