Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tuzlaspor – GZT Giresunspor maçının ardından

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

GZT Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül: Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz

Mustafa AKIN – İSTANBUL / DHA – 

TFF 1’inci Lig’in 34’üncü ve son haftasında Tuzlaspor’u deplasmanda 2-1 yenerek Süper Lig’e yükselen GZT Giresunspor’da teknik sorumlu Ümit Şengül, “Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.
Maçın ardından basın toplantısında konuşan Şengül, inanılmaz işler başardıklarını belirterek, “Günün sonunda 44 yıllık hasrete son verdiğimiz için mutluyuz. Çok büyük badireler atlattık. Sezon başı çok büyük sıkıntılar yaşadık. Transfer tahtamız açıldı, ilk maçımıza genç takımla çıktık ama hiçbir zaman şampiyonluk inancımızı kaybetmedik. 12 maçlık galibiyet serisi, 16 maçlık namağlup bir ivme yakaladık. Bir ara tökezledik ama yolun sonuna doğru Samsunspor’u yenerek ayağa kalktık, bugünlere geldik” şeklinde konuştu.
Bir aile olarak büyük işler başardıklarının vurgulayan Ümit Şengül, “Tuzlaspor’u yenerek şampiyonluğumuzu ilan ettik. Herkesi kutlamak istiyorum. Giresun halkı, belediye başkanı, valisi, mülki amiri, milletvekilleri futbolcu grubuyla, teknik heyetiyle bir bütün olduk. Süper Lig’i yakaladığımız için çok mutluyuz. Bundan sonra Süper Lig’de kalıcı olabilmek için de doğru yapılanma gerekiyor. Giresunspor bunu da bu yönetimle başaracak güçte. İnşallah
Süper Lig’de uzun yıllar kalır ve Giresun halkına güzel maçlar izletiriz. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Alpaslan Uysal da, iyi bir yapılanmayla gelecek sezon hedeflerinin peşinde olacaklarını dile getirerek, Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor ve Giresunspor’u tebrik etti.
Uysal, şöyle konuştu; 
“Play-off oynayacak takımların da Allah yardımcısı olsun. Küme düşenlere geçmiş olsun diyorum. Umarım en kısa zamanda dönerler. Aşağı yukarı 2 senedir bu kulüpte kaleci antrenörü olarak görev yapıyorum. Şampiyonlukta da vardım. Gönül isterdi ki biz de ilk 6’ya girelim.”
Uysal ayrıca, ilk yarı ligi domine ettiklerini belirterek, “Ligin ikinci yarısında toparlanamadık. Maalesef hedeften uzaklaştık. Son 3 maçta da bu görevi yönetim bana verdi. Aslanlar gibi 3 maçta mücadele ettik. Bugün forma verdiğimiz tüm arkadaşlar görevlerini yerine getirdi. Tuzlaspor gelecek sezon yeni yapılanmayla her zaman hedefi olan takım olacaktır. İnşallah önümüzdeki sene daha iyi yerlerde bu lige renk katacağına inanıyorum. Beraber görev yaptığım Taner Taşkın, Ali Tandoğan ve Suat Kaya hocama Tuzlaspor formasını 1 dakika bile giymiş olan futbolculara teşekkür ederim” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Teknik adamların açıklamaları

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!