Reklam Alanı
Reklam Alanı

Vaka rekortmeni Samsun’da kısıtlama denetimi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Zeynep Irmak ÖCAL- Tayfur KARA/SAMSUN, (DHA) – SAĞLIK Bakanlığı’nın güncel koronavirüs haritasında 5 haftadır nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü Samsun’da, kısıtlamanın son gününde denetimler sürüyor. Polis ekipleri, denetim noktalarında vatandaşların hem izin belgelerini hem de HES kodlarını kontrol ediyor.
Sağlık Bakanlığı’nca 27 Mart-2 Nisan 2021 tarihleri arasında illere göre 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayısının güncel haritası paylaşıldı. Nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü il yine Samsun oldu. Kentte 20-26 Mart tarihleri arasında 100 bin kişide 586.84 olan vaka sayısı, 678.72’e çıktı. Kentte vaka artışıyla birlikte denetimler de sıklaştırıldı. Sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde kentin birçok yerinde denetim noktaları oluşturuldu. Ekipler, kısıtlama kurallarının ihlal edilmemesi için teyakkuza geçti.
SOKAKLAR SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ
Denetim noktalarında araçları tek tek durduran polis ekipleri, vatandaşların hem izin belgelerini hem de HES kodlarını kontrol ediyor. Bu arada kısıtlamanın olmadığı günlerde kalabalığıyla dikkat çeken kentteki cadde ve sokaklar da sessizliğe büründü.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!