Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yeni ev giyim koleksiyonu satışta

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) –Hazır giyim markası DeFacto, rahatlığın ön planda olduğu yeni ev giyim koleksiyonunu tanıttı. İzolasyon günlerinde hazırlanan koleksiyonda, pijama takımlarından polar sabahlığa, ev terliğinden eşofman takımlarına kadar birçok seçenek bulunuyor.

Pandemi nedeniyle insanlar hayatını eve sığdırdı. Hazır giyim markası DeFacto da evin içinde kişilerin kendini rahat hissedeceği, aynı zamanda şık olacağı ev giyim koleksiyonu hazırladığını açıkladı. Her zevke hitap eden koleksiyonda, pijama takımlarından polar sabahlığa, ev terliğinden eşofman takımlara kadar birçok seçenek olduğu belirtildi.

Markadan yapılan yazılı açıklamada, “Kadınların içindeki eğlenceyi ve yaşam enerjisini ortaya çıkaracak renkli ve desenli pijama takımları, ev elbiseleri, sadeliğinden ödün vermeyenler için saten takımlar ev giyim koleksiyonunda yer alıyor. Yaşamın her alanında zarif ve şık görünme arzusu içindekiler için de koleksiyonun estetik tasarımları dikkat çekiyor” denildi.

Renkli pijama takımları ve ev giyim koleksiyonuna markanın internet sitesinden, mobil uygulamasından ve mağazalarından ulaşabilecek.

 

Reklam Alanı

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!