Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yunan adalarına kaçmaya çalışan 6 FETÖ şüphelisinden 3’ü tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Davut CAN/İZMİR, (DHA)- İZMİR’in Selçuk ilçesinde, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında arama kararı bulunan ve yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışırken yakalanan, aralarında meslekten ihraç edilen doktor ve öğretmenlerin de olduğu 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ve MİT Başkanlığı’nın ortak çalışmasında, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle aranan ve aralarında meslekten ihraç doktor ve öğretmenlerin de bulunduğu 6 kişinin, yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye hazırlandığı belirlendi. Geçen hafta pazar günü akşam saatlerinde Pananos sahiline gelen Y.Y., S.K., S.A., H.B., H.K.Y. ve M.A., bölgede önlem alan ekipler tarafından gözaltına alındı. Jandarmaya götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Y.Y., S.K. ve H.B. tutuklanırken, H.K.Y. ve S.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul’daki bir dosyadan hakkında yakalama kararı bulunan M.A. ise polise teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!