Reklam Alanı
Reklam Alanı

17 GÜNLÜK ‘TAM KAPANMA’ SONA ERDİ, ANKARA’DA HAREKETLİLİK BAŞLADI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KORONAVİRÜSLE mücadele kapsamında Türkiye genelinde uygulanan 17 günlük ‘tam kapanma’ bugün saat 05.00 itibariyle sona erdi. Tam kapanma döneminin sona ermesiyle birlikte 1 Haziran’a kadar sürecek ‘kademeli normalleşme’ dönemi başladı. Ankara’da da işe gitmek isteyen vatandaşlar sokaklara çıktı, yollarda araç trafiği arttı.
Koronavirüsle mücadele kapsamında, Türkiye genelinde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00 ile bugün saat 05.00 arasında uygulanan ‘tam kapanma’ sona erdi. Tam kapanmanın sona ermesiyle birlikte işe gitmek isteyen vatandaşlar, yollara çıktı. Merkezi yollarda araç trafiği başlarken, esnaflar da kepenklerini açmaya başladı.
KADEMELİ NORMALLEŞME BAŞLADI
Tam kapanma döneminin sona ermesiyle, 1 Haziran saat 05.00’e kadar sürecek ‘kademeli normalleşme’ dönemi başladı. Kademeli normalleşme döneminde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına, 18 yaş altı kişiler ile aşısını yaptırmamış olan 65 yaş ve üstü vatandaşlar tabi olacak.
Ülke genelinde ise saat 21.00 ile 05.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Cuma günü saat 21.00’den başlayarak, Cumartesi ve Pazar günleri ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, pazartesi günü saat 05.00’te sona erecek.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Trafikten görüntü
-İnsanlardan görüntüler
-Esnaftan görüntü
-Genel ve Detay görüntüler
Haber-Kamera: Ferhat EKİNCİ /ANKARA,(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!