Reklam Alanı
Reklam Alanı

20 yıl hapisle aranan hırsızlık şüphelisi, polisin sıkı takibiyle yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA)- ÇORUM’da 14 ayrı hırsızlık olayından aranan, hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Galip Mayalı (45), polisin sıkı takibiyle yakalanıp, tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, ağustos ve eylül aylarında araçtan hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, şüphelinin Galip Mayalı olduğu ve Çorum’da bulunduğu bilgisine ulaştı. Polisin izini sürdüğü Mayalı, bu sırada 4 farklı araçtan daha hırsızlık yaptı. İhbarları değerlendiren polis ekipleri, şüphelinin yerini belirledi. Polisi görünce otomobiliyle kaçmaya çalışan Galip Mayalı, sanayi sitesinde kıstırılarak yakalandı. 14 ayrı hırsızlık olayından aranan ve hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Galip Mayalı gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Galip Mayalı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!