Reklam Alanı
Reklam Alanı

2021 Volkswagen Tiguan yeni fiyat listesi cüzdan yakmaya devam ediyor!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bugün 2021 Volkswagen Tiguan yeni fiyat listesi o kadar yüksek ki, almak isteyenin ocağını söndürebilir!

Ülkemizin en çok beğenilen SUV modellerinden birisi olan Volkswagen Tiguan yeni nesli ile yollara çıkıyor. 2021 Volkswagen Tiguan tasarım dilini korurken, ferah iç ve bagaj hacmi sayesinde geniş ailelerin tercihi oluyor. Çift kavramalı bir şanzımana sahip olan Tiguan, performans anlamında da kullanıcılarını tatmin etmeyi başarıyor. 150 beygirlik güç üretebilen 1.5 litrelik motor ise aracın geniş gövdesini çekmekte hiç de zorlanmıyor. 2.0 litrelik motoru tercih edecekleri ise gerçek bir performans canavarı bekliyor diyebiliriz.

Reklam Alanı

Tabii ki de SUV modellerinden ilk beklentimiz hızlanma ve genel hız performansı olmuyor. Bu araçlardan daha çok bozuk yollara karşı uyumlu olması, geniş iç hacmi sunması gibi şeyler bekleniyor. 2021 Volkswagen Tiguan için ise sınıfının beklentilerini rahatlıklar karşılıyor diyebiliriz. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesine bir göz atalım. İşte detaylar!

Döviz kurlarındaki artışların ardından otomobil fiyatları yeniden güncellendi. Birçok otomobil markası, fiyatlarında artış gerçekleştirdi, bunlardan biri de Volkswagen.

Polo, Passat, Aerton, Golf, Tiguan, T-Roc, Touareg gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Volkswagen, 2021 model sıfır araç modellerine ait fiyat listesini güncelledi.

Tiguan modelinin yeni fiyat listesine baktığımızda, gerçekleşen fiyat artışlarının cep yakmaya devam ettiğini görmekteyiz. Öyle ki; giriş sınıfı modeli 465 bin 400 TL’den başlayan fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken, en dolu modelinin ise 829 bin 600 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

Dilerseniz şimdi sözü daha fazla uzatmadan, Tiguan modellerinin yer aldığı ve Nisan ayı fiyatlarının bulunduğu güncel listeye hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Volkswagen Tiguan modellerinin yer aldığı güncel fiyat listesi;

Yeni Tiguan 1,5 TSI ACT 150 PS DSG Life

Fiyat: ₺465.400,00

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!