Reklam Alanı
Reklam Alanı

23 Nisan ‘E-Çocuk Şenliği’nde kutlanacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA)- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Ege Üniversitesi ile birlikte gerçekleştireceği ‘E-Çocuk Şenliği’ ile kutlanacak. Şenlikte çocuklar hem eğlenecek, hem de öğrenecek.

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Ege Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘E-Çocuk Şenliği’ düzenlenecek. Kovid-19 pandemisi nedeniyle çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında yapılacak atölye çalışmalarıyla çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek.

BİRÇOK ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPILACAK

Açılış konuşmalarını İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigâr İzmirli ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın yapacağı, 23 Nisan 2021 Cuma günü 11.30 da başlayacak şenlik kapsamında; Origami, Mutfakta Bilim, Astronomi, Sanal Müze, Dijital İçerik Geliştirme, Kumaş Kolajı, Müziği Görebilir miyiz? ve Gölgelerin Gücü Adına gibi atölye çalışmaları yapılacak.

Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) ile ARTER programı ortaklığında gerçekleşecek olan etkinlik için detaylı bilgi, kayıt ve atölyeler için gerekli olan malzeme listesinin, İAÜ Çocuk Üniversitesi web sayfasında (iaucocukuniversitesi.aydin.edu.tr) yer aldığı bildirildi.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!