Reklam Alanı
Reklam Alanı

23 Nisan’a özel dijital şenlik; çocuklar çevrim içi müze gezdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Türk Telekom, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Günışığı projesinde yer alan az gören çocuklara İstanbul Modern iş birliğiyle geliştirilen Sanatın Günışığı Eğitim Programı kapsamında çevirim içi müze turu yaptırdı. Şirket çalışanlarının çocukları ise Barış Manço’nun bir döneme damgasını vuran Adam Olacak Çocuk programında Doğukan Manço ile eğlenceli dakikalar geçirdi.

Türk Telekom, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda evlerinde olan çocuklar için çevrim içi etkinlikler düzenledi. Engelsiz Yaşama Derneği (EyDer) ile hayata geçirdiği ‘Günışığı’ projesine dahil olan az gören çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir arada kutladı.

İstanbul Modern iş birliğiyle hazırlanan ‘Sanatın Günışığı Eğitim Programı’ kapsamındaki etkinlikte çocuklar için çevirim içi müze turu düzenlendi. Turda, Abidin Elderoğlu, İhsan Cemal Karaburçak, Jennifer Steinkamp’ın yapıtlarının yer aldığı müze koleksiyonundan bir seçki tanıtılırken çocuklarla interaktif bir etkinlik yapıldı.

ADAM OLACAK ÇOCUK PROGRAMI İLE EĞLENCELİ DAKİKALAR

Şirket çalışanlarının çocukları da bugüne özel düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde bir araya geldi. Barış Manço’nun efsane Adam Olacak Çocuk programının bayrağını başarı ile taşıyan, Doğukan Manço çocuklarla çevirim içi buluştu.

Sihirbaz şovu, Karagöz ve Hacivat gösterisiyle keyifli vakit geçiren çocuklar, emojiler ile masal tahmin etme yarışmasına da katıldı.

Reklam Alanı

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!