Reklam Alanı
Reklam Alanı

42 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mergiç Mahallesi’nde otomobil sürücüsünün polisten kaçarken 1 motosiklet sürücüsü ile 1 polisin yaralanmasına neden olan olaydan acı haber geldi. Ağır yaralanan ve 42 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Mergiç Mahallesi’nde 18 Temmuz 2023 saat 23.30 sıralarında Mergiç yolu Melensu park mevkiinde meydana gelen olayda polis, tehlikeli araç kullandığı yönünde ihbarda bulunulan 06 CRP 431 plakalı otomobilin sürücüsüne kent merkezinde ‘dur’ ihtarında bulundu. Otomobilin sürücüsü, polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Takibe alınan otomobil, 1 polis memuru ve 1 motosikletli ile park halindeki 3 otomobile çarptı. Otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan 3 kişi, aracı yolun ortasında bırakıp kaçtı.
Olayda polis memuru Murat Çakır ve motosiklet sürücüsü Kerem Yıldız yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Kerem Yıldız’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis, otomobil sürücüsü ve beraberindeki 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
Şahıslar yakalandı ancak motosiklet sürücüsü Kerem Yıldız’dan acı haber geldi. 42 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden ve hayata tutunmak için çaba sarf eden Kerem Yıldız yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!