Reklam Alanı
Reklam Alanı

46 Roman çiftin toplu nikah töreni yapıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Dinçer AKBİR/İZMİT (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’de yaşayan 46 Roman çiftin nikah töreni, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan organizasyonla gerçekleştirildi. Klasik arabalarla şehir turu atarak düğün konvoyu yapan çiftlerin nikahlarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanları kıydı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan organizasyon ile kentte yaşayan 46 Roman çift, dünyaevine girdi. Öğle saatlerinde kendileri için hazırlanan klasik araçlarla kent turu atarak düğün konvoyu yapan çiftlerin nikahları, Seka Park Uçurtma Tepesi önünde hazırlanan alanda kıyıldı. Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan törende Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Rabia Sevim ve Fatih Turan çiftinin nikahını kıydı. Daha sonra alandaki ilçe belediye başkanları ve nikah memurları tarafından diğer çiftlerin de nikahları kıyıldı.
46 çifti evlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Tahir Büyükakın, “Şüphesiz milletimizi millet yapan en önemli unsurlardan en birinci olanı ailedir. Aileler ne kadar güçlüyse, o ailelerin gücü üzerinde çocuklar güzel yetişiyor. Aileler huzurlu oluyor. Şehirler huzurlu oluyor. Memleket huzurlu oluyor. Yıllardır bizi ayakta tutan en güçlü unsur şüphesiz aile birliktelikleri. Güçlü aileler üzerine inşa edilmiş, güçlü bir milletimiz var. Güçlü aileler bizim medeniyetimizin, geleneklerimizin gelecek nesillere aktarılması açısından da çok önemli unsurlar” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!