Reklam Alanı
Reklam Alanı

5 çocuk annesi, oğlak ve kuzulara evinde bakıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bedir ALTUNOK/ARDAHAN, (DHA)- ARDAHAN’ın Posof ilçesine bağlı Derindere köyünde hayvancılık yapan, 5 çocuk annesi Nergis Çankaya (65), tüm gününü ahırdan evine getirdiği kuzu ve oğlaklar ile geçiriyor. Sabah ilk iş olarak ahıra gidip, yavruları yanına alan Çankaya, “Siz hayvana iyi bakacaksınız ki onlar da verimli olsun ve size baksınlar” dedi. 
Posof ilçesine 27 kilometre uzaklıktaki Derindere köyünde ailesiyle hayvancılık yapan Nergis Çankaya, kuzu ve oğlakların bakımını üstlendi. Çocukları diğer hayvanlarla ilgilenirken, kendisi de yavruların bakımını yapan Çankaya, yemlerini de elleriyle veriyor. Oğlak ve kuzuları yanından ayırmayan Çankaya, her sabah ahıra giderek, kontrol ediyor. Daha sonra oğlak ve kuzular ile eve dönen Çankaya, torunlarına yün çorap örerken bir yandan da yavrularla ilgileniyor. 
Hayvanların sevgiye ihtiyacı olduğun söyleyen Nergis Çankaya, “Aile olarak gelir kaynağımız havancılık. Bizler işimizi severek yapıyoruz. Siz hayvana iyi bakacaksınız ki onlar da verimli olsunlar ve size baksınlar. Hele hele keçi ve kuzu ayrı ilgi ve sevgiye muhtaç. Biz de onları yanımızdan ayırmıyoruz” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!