Reklam Alanı
Reklam Alanı

5 yıldızlı termal otele ilk ihalede alıcı çıkmadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR’da FETÖ soruşturmaları kapsamında devlet tarafından el konularak satışa çıkarılması kararlaştırılan 5 yıldızlı otele bugün yapılan ilk ihalede alıcı çıkmadı.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden satın alınan arsalar üzerinde inşa edilerek, 2016 yılında hizmete açılan Alila Thermal SPA & Convention Center, ortaklar arasındaki sorunlar nedeniyle kapandı. Ardından FETÖ soruşturmaları kapsamında devlet tarafından el konulan ve bir süredir atıl vaziyette bekleyen otelin icra yoluyla satışı için süreç başladı. Muhammen bedel 240 milyon lira olarak belirlenen otel bugün yapılan ilk ihalede 121 milyon lira bedelle satışa çıkarıldı. Alıcı çıkmayan otel için 19 Ekim’de ikinci ihale yapılacak.
Kütahya-Afyon devlet kara yolunun 10’uncu kilometresinde 24 bin 269 metrekare yüz ölçümlü alan üzerinde kurulu otel, her birisi 4 bodrum, zemin ve 8 normal kat olmak üzere toplam 13’er katlı inşa edilen 4 bloktan oluşuyor. 73 bin metrekare kapalı alanı olan otelin 1’inci bodrum katında 250 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!