Reklam Alanı
Reklam Alanı

50 metre yükseklikteki kayalıklarda dev Türk bayrağı açtılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI (Kütahya), (DHA)- KÜTAHYA’nın Tavşanlı ilçesinde bir grup dağcı, yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki kayalıklara tırmanarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına dev Türk bayrağı açtı.
Tavşanlı ilçesine farklı illerden gelen bir grup dağcı, gece kamp yaparken yaklaşık 50 metre yükseklikteki kayalıklara tırmandı. Kayalıkların zirvesinde Cumhuriyet’in 98’inci yıl dönümünü anısına dev Türk bayrağı açan dağcılar bayram sevincini yaşadı. Grupta bulunan Kanyon Bursa ekibinden Yılmaz Ergül, her yıl bu etkinliği yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 6 metreye, 9 metre ebatlarında Türk Bayrağımızı indiriyoruz. Burada yaptığımız tırmanış ve iniş eğitimlerini önce teorik sonrasında ise pratik eğitimlerle gerçekleştiriyoruz. Kolay iş değil ama bizim için de çok zor iş değil” dedi.
Tavşanlı ekibinden Zafer Kahraman ise, geçen yılda buna benzer etkinlikler yaptıklarını ifade ederek, “Fakat hemen arkasından İzmir depremi nedeniyle buruk geçmişti. Şehir dışından da birçok arkadaşımız bu etkinliğimize katıldı. Kendilerine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!