Reklam Alanı
Reklam Alanı

60 metrekarelik dev uçurtma ile Türk Bayrağı göklerde dalgalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergün AYAZ- Dinçer AKBİR/İZMİT (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’nin İzmit ilçesindeki Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde 60 metrekarelik Türk Bayrağı desenli dev uçurtma ile küçük ebatlarda 1923 uçurtma göklerde süzüldü.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce 29 Ekim etkinlikleri kapsamında İzmit Seka Park’daki Uçurtma Tepesi’nde Türk Bayraklı Uçurtma Şenliği düzenlendi. Şenlik kapsamında 60 metrekarelik Türk Bayrağı desenli dev uçurtma ile birlikte çocuklara dağıtılan 1923 uçurtma göklerde dalgalandı. Şenliğe çocuklarıyla birlikte katılan Songül Tümay, “Biz çocuklarla uçurtma uçurmaya ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamaya geldik. Buradaki şenlik, coşku çok güzel oldu. Çocuklar güldü, eğlendi. Bu kutlama da mükemmel oldu” dedi. 
Güzel vakit geçirdiğini söyleyen Ayşenur Karaman (11), “Biz buraya uçurtma uçurmak için geliyoruz. Burayı çok seviyoruz. Seka Park bizim için çok güzel. Biz burada çok eğleniyoruz” diye konuştu. 
Uçurtmasını yükseğe çıkardığı için mutlu olduğunu söyleyen Ali Eren Bilir (13) ise, “Uçurtma uçurmayı çok seviyorum. Bu kadar yükseğe uçurduğum için de çok mutluyum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!