Reklam Alanı
Reklam Alanı

95 kuzusu öldü, ‘Yanlış şurup verildi’ dedi (2)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BAKAN PAKDEMİRLİ TALİMAT VERDİ, 90 KUZU HEDİYE EDİLDİ
Bingöl’ün Karlıova ilçesi Kargapazarı köyünde besicilik yapan ve 95 kuzusu yanlış şurup nedeniyle ölen Cengiz Aral için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli devreye girdi. Bakan Pakdemirli’nin talimatıyla Bingöl Valiliği, Aral’ın mağduriyetinin giderilmesi amacıyla harekete geçti. Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır ile Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Kaysadu’nun girişimleriyle besicilerden tedarik edilen 90 kuzu, Aral’a hediye edildi. Mağduriyeti giderildiği için çok mutlu olduğunu belirten Aral, “Yeni kuzularım geldi. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.
‘BÜYÜK DAYANIŞMA ÖRNEĞİ’
Besicinin zararının karşılanmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirten Tarım ve Orman İl Müdürü Bahadır, “Bakanımız Bekir Pakdemirli ve valimizin talimatı doğrultusunda yetiştiricimizin mağduriyetinin giderilmesi noktasında çalışma başlattık. Büyük dayanışma örneği gösterildi. 90 kuzuyu besicimiz Cengiz Aral’a teslim ettik. Yetiştiricilerimize bu tür kayıplar yaşamadan önce tarım sigortası yaptırmaları konusunda gereken bilgilendirme çalışmalarını da yürütüyoruz” diye konuştu.

Serkan BİNGÖL/KARLIOVA (Bingöl), (DHA)

FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!