Reklam Alanı
Reklam Alanı

95 kuzusu öldü, ‘Yanlış şurup verildi’ dedi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serkan BİNGÖL/ KARLIOVA (Bingöl), (DHA)- BİNGÖL’ün Karlıova ilçesi Kargapazarı köyünde besicilik yapan Cengiz Aral’ın 95 kuzusu, iddiaya göre, yanlış verilen şurup nedeniyle bir gecede öldü. Hayvanlarının gelişimi için veterinerin kendisine kuzu şurubu yerine koyun şurubu verdiğini öne süren Aral, “Koyunlarımın hepsi doğurmuştu, 100 kuzum vardı. Maalesef 95’i öldü. Bütün emeklerim heba oldu. Destek bekliyorum” dedi.
Karlıova ilçesine bağlı Kargapazarı köyünde besicilikle geçimini sağlayan Cengiz Aral’ın bir süre önce 100 kuzusu doğdu. Aral, kuzularının gelişimine katkısı olsun, diye veterinerden şurup istedi. Aral’ın iddiasına göre, veteriner, kuzu şurubu yerine yanlışlıkla koyun şurubu verdi. Bu şurubu kuzularına verdikten sonra eve giden Aral, sabah ahıra geldiğinde 95’inin telef olduğunu gördü. Kuzularından 5’i kalan Aral, 1 yıllık emeğinin heba olduğunu söyledi.
Zor durumda olduğunu ve destek beklediğini dile getiren Cengiz Aral, “Kuzularımın gelişimi için veterinerden şurup istedim. O da yanlışlıkla bana koyun şurubu verdi. Ben de bunları kuzularıma verdim. Sabah geldiğimde kuzuların hepsinin telef olduğunu gördüm. Birkaç tanesini kestim, geri kalanlar da telef oldu. Koyunlarımın hepsi doğurmuştu ve 100 kuzum vardı. Maalesef 95’i telef oldu geri 5’i kaldı. Bütün emeklerim heba oldu” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!