Reklam Alanı
Reklam Alanı

ABD Sahil Güvenlik Gemisi Karadeniz’den ayrıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Özgür EREN -Hasan YILDIRIM / İSTANBUL (DHA) Geçtiğimiz haftalarda Türk Boğazlarından geçerek Karadeniz’e açılan ABD sahil güvenlik gemisi 18 gün sonra İstanbul Boğazı’ndan geçerek Karadeniz’den ayrıldı. Gemideki askerlerin bir kısmı İstanbul Boğazı’nın fotoğrafını çekerken, gemiye sahil güvenlik botları da eşlik etti.
753 Borda numaralı USCGC ‘Hamilton’ isimli ABD sahil güvenlik gemisi geçtiğimiz haftalarda Türk Boğazlarından geçerek Karadeniz’e açılmıştı. ABD Donanmasının resmi Twitter hesabından ‘Dost ve müttefik devletler ile Karadeniz’de tatbikatlar gerçekleştirildi’ bilgisi paylaşıldı. Sahil güvenlik gemisi 18 gün sonra bugün saat 08.00 sıralarında Karadeniz’den İstanbul Boğazı’na giriş yaptı. Geminin boğaz geçişine Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı sahil güvenlik botları da eşlik etti. Yaklaşık 1 saatte Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ulaşan geminin güvertesinden çok sayıda askerin boğazın fotoğrafını çektiği görüldü. 1,5 saatte boğaz geçişini tamamlayan ABD gemisi Marmara Denizi’ne açıldı.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!