Reklam Alanı
Reklam Alanı

Acil serviste itfaiyeden yüzük operasyonu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Oktay POLAT/ERZURUM, (DHA)- ERZURUM’da ismi açıklanmayan 35 yaşındaki kadının şişen parmağındaki 2 yüzük, hastanenin acil servisinde itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.
Kentte yaşayan ismi açıklanmayan kadın, şişen parmağındaki yüzüğün çıkarılması için Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne müracaat etti. Acil servis görevlileri kadının sağ elinin parmağındaki yüzükleri çıkaramayınca Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yardım istedi. İhbar üzerine alet çantası ve ekipmanlarıyla acil servise gelen itfaiye görevlileri, genç kadının parmağında sıkışan yüzükleri çıkarmak için çeşitli yollar denedi. Parmakla yüzükler arasına törpü koyan görevliler, yüzükleri çıkarmaya çalıştı. Spiral keski ile yüzükleri kesmeye başlayan itfaiye ekipleri, kadının elinin etkilenmemesi için enjektörle soğuk su sıktı. Büyük bir bölümü kesilen yüzükler, pense ve karga burnuyla parmaktan çıkarıldı. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!