Reklam Alanı
Reklam Alanı

Adana’da kumar operasyonu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Anıl ATAR/ADANA, (DHA)- ADANA’da kumar oynandığı tespit edilen 37 iş yeri ve 5 eve yapılan baskında 168 kişiye toplam 224 bin lira ceza kesildi. Polisin kimliğini gizleyerek girdiği kıraathane görünümlü kumarhanenin açılışının yapıldığı ve yüklü miktarda paranın oyunda kullanıldığı belirlendi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki bazı ev ve iş yerlerinde kumar oynatıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışmasını derinleştiren ekipler, Çukurova ilçesindeki kıraathane görünümlü kumarhanenin açılışının yapıldığını ve yüklü miktarda paranın oyunda kullanıldığını belirledi. Kimliğini gizleyen bir polis, Taner Ç.’ye ait olduğu öğrenilen kıraathaneye girerek keşif yaptı. Kumarhaneyle birlikte 36 iş yeri ve 5 eve eş zamanlı baskın yapılan operasyonda suçüstü yakalanan 168 kişiye kumar oynamaktan toplam 224 bin TL ceza uygulandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 46 bin TL, 2 ruhsatsız tabanca, para yerine geçen çok sayıda pul ile oyun kağıdı ele geçirildi. Baskın yapılan adresler mühürlendi, 39 kişiye de kumar oynatmak ve yer temin etmekten adli işlem uygulandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!