Reklam Alanı
Reklam Alanı

ADÜ’nün iki gururu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, (DHA) – 

AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Rabia Cirit ve Süleyman Atlı, başarıları ile Aydın’ı gururlandırdı. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sporcuların ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandığı başarıların göğüs kabarttığını söyledi.
Polonya’nın Başkenti Varşova’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Süleyman Atlı, Serbest Stil 57 kilogramdada Avrupa şampiyonu olarak Türkiye’nin göğsünü kabarttı. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olan milli sporculardan Rabia Cirit, İtalya’da düzenlenen 2021 Dünya Para Atletizm Grand Prix’si serisinde gülle atmada 8.14 metrelik atışıyla Avrupa rekorunu kırdı.
Rabia Cirit, F41 kategorisi kadınlar gülle atma finalindeki 8.14 metrelik atışıyla, 7.90’la Hırvatistan’dan Ana Gradecak’a ait Avrupa rekorunu kırarken, kendisine ait 7.45’lik Türkiye rekorunu da yeniledi. Öğrencilerin ülkeye ve üniversiteye büyük sevinç yaşattığını belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Sporcularımızın ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandığı başarılar göğsümüzü kabartıyor. Bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sunmak için bilimsel anlamda gösterdiğimiz gayretin yanında, spor alanında da yurt içi ve yurt dışında aldığımız başarılar bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!