Reklam Alanı
Reklam Alanı

AK Parti’li Aksal, eline fırçayı alıp, yaya geçidine kırmızı çizgi çekti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan ilçesinde kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerinde ‘30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz’ uygulaması kapsamında fırçayla yaya geçidi çizgilerini kırmızıya boyadı.

Yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer ve zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı’nca başlatılacak uygulama kapsamında belediye ekipleri Keşan’da yaya geçitlerini yenileme çalışmalarına başladı. TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal da, Hastane Caddesi üzerindeki Şehitlik Parkı önünde ekiplerin çalışmalarını inceledi. Aksal, işçilerle bir süre sohbet ettikten sonra fırçayla yaya geçidi çizgilerinin kırmızı renkte çekilmesine yardım etti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!