Reklam Alanı
Reklam Alanı

AK Parti’li Özhaseki: Çukur eylemlerinden sonra 30 bin ev yaptık

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, teröre tepki göstererek, ”Doğuda başlattıkları çukur eylemleri, döneminde o bölgelerde görev yaptım. Bir yılda 30 bin den fazla ev yaptık. 13 kardeşimizi katleden namussuzlar, vatandaşlara bu evlere girmeyeceksiniz” dedi. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin Aksaray İl Başkanlığı kongresine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da partisinin Rize’deki kongresinden video konferansla katılıp partililerini selamladı. Mehmet Özhaseki, kongrede yaptığı konuşmada terör olaylarına tepki gösterdi. Özhaseki, “2013’te 4 ağacı bahane ederek Gezi olayları başlattılar. Gezi olayları başladığında Türkiye’de faiz yüzde 5’e düşmüştü. Çok büyük yatırımlar yapıyorduk. Kalkınma hızımız dünyada ilk 3 içindeydi. O ağaçlar yüzünden başlatılan hareket sonrasında birçok kötülüklerin kapısını açmış oldu. 17-25 Aralık süreci ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi” diye konuştu. 
Özhaseki, “Doğuda başlattıkları çukur eylemleri, döneminde o bölgelerde görev yaptım. Bir yılda 30 bin den fazla ev yaptık.13 kardeşimizi katleden namussuzlar, vatandaşlara bu evlere girmeyeceksiniz” dedi. Tek liste ile yapılan seçimde, mevcut başkan Hüseyin Altınsoy, yeniden AK Parti Aksaray İl Başkanlığına seçildi.

FOTOĞRAFLI   

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!