Reklam Alanı
Reklam Alanı

AK Parti’li Turan: Bunlar tek dişi kalmış canavar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih DALDAL/BAYRAMİÇ (Çanakkale), (DHA)- AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Avrupa Parlamentosu’nun İspanyol Milletvekili öncülüğünde kabul ettiği raporu eleştirdi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu; Bayramiç ilçesinde Asımın Nesli Gençlik Derneği’nin açılış törenine katıldı. Turan, dernek tarafından düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Açılışta konuşan Bülent Turan, Avrupa Parlamentosu’nun raporunu eleştirerek, şunları söyledi:
“Avrupa Parlamentosu’nun İspanyol Milletvekili öncülüğünde kabul ettiği rapor baştan aşağı Türkiye’yi karalayan, itham eden, suiistimale açık ikiyüzlü bir rapor. Kaldı ki o raporu hazırlayan İspanyol Vekil daha geçen aylarda ‘Ülkü Ocakları terör örgütü olsun’ diye önerge veren adam. HDP’ye, PKK’ya sürekli güzellemeler yapan bir adam. Ama ne olursa olsun Asım’ın memleketinden, Akif’in ifadesiyle ‘tek dişi kalmış canavar’ dediğimiz bu adamlara; ‘ne yaparsanız yapın, Türkiye egemenliğini kayıtsız, şartsız kullanacak, ekonomide, dış politikada, siyasette, yatırımda, her alanda dünyaya örnek olmaya devam edecek’ diyoruz.”

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!