Reklam Alanı
Reklam Alanı

Akhisarspor’da Yusuf Acer’in büyük özlemi bitti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

AKHİSAR (DHA) – TFF 2’nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Akhisarspor’da geçen sezon devre arasında transfer edilen sol bek Yusuf Acer, son oynanan Isparta 32 Spor maçında 1.5 yıl aradan sonra ilk kez sahaya çıktı. Altınordu altyapısında yetişip kırmızı lacivertlilerdeki performansıyla Ümit Milli Takım’a seçilen 24 yaşındaki futbolcu, 4 sezon TFF 1’inci Lig’de görev yaptıktan sonra 2019’da Süper betkom Lig’de Çaykur Rizespor’a transfer oldu.
Talihsiz bir sakatlık yaşayan futbolcu, Rizespor ve ardından kiralandığı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da çok az forma giyebildi. Son maçına 17 Şubat 2020’de BB Erzurumspor formasıyla Adanaspor önünde çıkan Yusuf, ardından yeşil sahalara hasret kaldı. Geçen sezon ilk yarıda ve devre arasında transfer olduğu Akhisarspor’da hiç forma giyemeyen Yusuf, ligin 6’ncı haftasındaki Isparta 32 Spor maçında ikinci yarıda oyuna dahil olup 598 gün sonra sahaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!