Reklam Alanı
Reklam Alanı

Aksaray’da, çiçekçiler ’14 Şubat Sevgililer Günü’nde sağlık personelini unutmadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

AKSARAY’da, çiçekçiler ’14 Şubat Sevgililer Günü’nde sipariş yoğunluğu arasında  hastaneye gidip, koronaviste yoğun mücadele veren  sağlık çalışanlarına  çiçek hediye etti

‘Sevgililer Günü’nün koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelmesi nedeniyle kapılarına sabah erken saatlerde açan çiçekçiler, en çok satışı, online ve telefon üzerinden yapıyor. Çiçekçiler, yoğunluğun arasında sağlık çalışanlarını da unutmadı. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip, koronavirüste yoğun mücadele veren sağlık çalışanlarına çiçek hediye etti. 

Hastaneye hasta getirdikten sonra çiçek hediyesiyle karşılaşan 112 Acil Servisi’nde görevli  Rumesya Ayşe Güden, “Hastaneye acil servisine hastayı teslim edip, tekrar merkezimize geçerken esnafımız bize bu özel günde gül hediye etti. Böyle bir hediye için çok teşekkür ediyorum. Bu gülü 14 Şubat için değil de, sağlığa şiddete dikkat çekmek için alıyorum ve sağlığa şiddete hayır diyorum ve esnafımızın bu ince davranışından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi. 

Sevgililer Günü nedeniyle sipariş yoğunluğu yaşadıklarını belirteren Emrah Bilgin, ”Pandemi döneminde bu ilgi bizi sevindirdi. Yoğun ilgiden dolayı geceden buyana 120 çiçek hazırladık. Bu hazırladığımız çiçekleri vatandaşların adreslerine teslim edeceğiz ve bu gün çiçekleri ile sevgileri buluşturacağız. Şehrimizde annelere orkide, eşler ise gül demeti tercih ediyor. Bu özel günde sağlık çalışanlarına da gül hediye ettik. Bu pandemi döneminde sağlıkçılar bizim için çok önemli.”dedi.  

Görüntü Dökümü:
-Çiçekcilerde yoğunluk görüntüsü
-Çiçeklerin hazırlanışı
-Çiçeklerin araca yüklenmesi
-Çiçeklerin evlere teslimi
-Çiçekleri teslim alan vatandaşın görüntüsü  
-Sağlık çalışanlarına çiçek dağıtımı
-Esnaf Emrah Bilgin Röp.
-Paramedik Rümeysa Ayşe Giden Röp.

Haber- Kamera: Erkan ALTUNTAŞ AKSARAY (DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!