Reklam Alanı
Reklam Alanı

Aktaş’tan eski binaları yıkın uyarısı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, 12 Kasım Düzce depremi ve Kahramanmaraş depremlerinin ardından Düzce’de 3 deprem gören eski binaların önünde yayınladığı mesajında eski binaların yıkılması gerektiğini aksi halde sorumluların hesap veremeyeceğini söyledi.
Düzce’de 1999 yılında ve 23 Kasım’da yaşanan depremlerin ardından binalarda yıkım olmuş, bazı binalar ağır hasar almıştı. Kahramanmaraş depremi ile birlikte ağır hasar alan ve yıkılması gereken eski binalar tekrar gündeme geldi.
Konuyla ilgili olarak Düzce şehir merkezinde özellikle okullara yakın mesafelerde bulunan eski binaların önüne giden Aktaş, video yoluyla yetkililere uyarılarda bulundu. Aktaş “Burası okul burası eski bir bina. Burası 3 deprem gördü. Bu okul saatinde bir deprem olsa, bu bina çocuklara zarar verebilir. Bunun sorumlusu kim olacak? Bu eski binalara bir çözüm bulunmalıdır. Türkiye Değişim Partisi olarak bu binalar birine zarar verirse hesabını sonuna kadar soracağız. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Evet biriz ve beraberiz ancak biz uyarıyoruz. Gelin bizi dinleyin ve bu binaları yıkın” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!