Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ali Babacan Hakkari il kongresine katıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ, (DHA)- DEMOKRASİ ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan partisinin il kongresine katılmak için geldiği Hakkari’de yaptığı konuşmada, “Bizim rotamız; insan haklarından, özgürlüklerden, demokrasiden ve atılımdan şaşmıyor. Bizim rotamızı milletimiz belirliyor” dedi.
Van’dan karayoluyla il kongresine katılmak üzere Hakkari’ye gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, halaylarla karşılandı. Daha sonra seçim otobüsüyle kente doğu yola çıkan Babacan, çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşları selamladıktan sonra kongrenin yapılacağı salona geldi. Burada konuşan Babacan, hükümeti sert dille eleştirdi. HDP’nin kapatılması ile ilgili de konuşan Babacan, “Gerginlik artsın, huzur kalmasın diye yapmayacakları şey yok. Çünkü başarı üretemiyorlar.”
‘BİZİM ROTAMIZI MİLLET BELİRLİYOR’
Babacan, rotalarının insan hakları olduğunu belirterek, “Biz, demokrasiyi yok sayan, şahsi bekalarını bu milletin çıkarlarının üstünde gören, 28 Şubat’çılarla hiçbir zaman aynı gemiye binmedik, binmeyeceğiz. Bizim rotamız; insan haklarından, özgürlüklerden, demokrasiden ve atılımdan şaşmıyor. Bizim rotamızı milletimiz belirliyor.” dedi.
Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde İbrahim Piruzbeyoğlu DEVA Partisi Hakkari İl Başkanı seçildi.
Babacan, kongrenin ardından esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!