Reklam Alanı
Reklam Alanı

Aliağaspor FK’dan gollü başlangıç

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA) – Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9’uncu Bölge 2’nci Grup’taki ilk maçında evinde Uşak temsilcisi Sivaslı Belediyespor’u 7-0 mağlup eden Aliağaspor FK, sezona hızlı başladı.
Şampiyonluk hedefleyen sarı-siyahlılara 3 puanı getiren golleri 15’inci dakikada penaltıdan ve 42’nci dakikada Murat Arslan, 20’nci dakikada Tayfur Emre Yılmaz, 48’inci dakikada Barış Tenşi, 50’nci dakikada İlker Ataseven, 69’uncu dakikada Abdullah Çınar ve 73’üncü dakikada Furkan Yıldırım kaydetti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Kulüp Başkanı Kamil Önal, Aliağa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı futbolseverlerle birlikte izledi. Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren teknik direktör Hakan Şapçı, “Önümüzdeki haftadan itibaren oynayacağımız iki maç bizim için çok büyük bir öneme sahip. Çok ciddi rakiplerle karşı karşıya geleceğiz. Haftaya İzmirspor deplasmanı gideceğiz ardından Çiğli Belediyespor’u konuk edeceğiz. İki müsabakayı da kazanmak istiyoruz. Sezon başında iyi bir takım kurduk. İlk maçımızda takımımızın kalitesini gösterdik. Hedefimiz için her karşılaşmayı final olarak görüyoruz. Haftaya İzmirspor deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!