Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankara’da FETÖ operasyonu: 3 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih POYRAZ/ANKARA, (DHA)- ANKARA’da FETÖ/PDY içerisinde faaliyet yürüttüğü belirlenen ve haklarında aranma kaydı bulunan 1’i kadın 3 kişi, operasyonla gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, FETÖ/PDY’ye üye oldukları gerekçesiyle haklarında aranma kaydı bulunan 3 şüphelinin Ankara’da faaliyet göstermeye çalıştığı tespit edildi. Örgütün talimatları doğrultusunda gizlilik içinde faaliyetlerini sürdüren şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, daha önce Rize’de ‘örgüt ablası’ olarak görev yaptığı belirlenen B.O. adlı kadın ile Ş.K. ve A.K. gözaltına alındı.
B.O.’nun, örgütte çeşitli kademelerde faaliyet yürüttüğü, Ş.K.’nin ise geçmiş tarihlerde FETÖ/PDY içerisinde ‘Ankara Sincan bölge imamlığı’ ve ‘eyalet talebe mesullüğü’ yaptığı belirlendi.
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda hatlı-hatsız telefon ve dijital materyal ele geçirildi. Telefon ve dijital materyallerin incelenerek terör örgütünün güncel faaliyetleri ile talimatlarının deşifre edilebilmesi için İstihbarat, TEM ve Siber Şube Müdürlükleri görevlilerinden oluşan özel ekip kuruldu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!