Reklam Alanı
Reklam Alanı

Anne ve 3 çocuğu, sobadan sızan gazdan zehirlendi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramiz Kaan OKTAR/ERENLER (Sakarya), (DHA)- SAKARYA’nın Erenler ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit nedeniyle anne ve 3 çocuğu, zehirlendi. Yeğenlerinden birinin telefonla aramasıyla eve giden amcaları, kapı ve pencereleri açıp, hava almalarını sağladı. Anne ile çocukları, hastaneye kaldırıldı.
Olay, Erenler’e bağlı Tabakhane Mahallesi 4009 Sokak’ta meydana geldi. Sobadan sızan karbonmonoksit nedeniyle Nurcan Bakan ile çocukları Mihrace, Sümeyye ve Ömer Bakan zehirlendi. Sabah annesini ve kardeşlerini uyandıramayan çocuklardan biri, alt katta yaşayan amcasını telefonla arayarak, durumu anlattı. Eve giren amca, kapı ve pencereleri açıp, hava almalarını sağlarken, sağlık ekibi çağırdı. İhbarla gelen sağlık görevlileri, anne Nurcan Bakan’ı ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, çocukları ise Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan anne ve çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!