Reklam Alanı
Reklam Alanı

Annelerin çiçekleri, 1 çocuk annesi Betül’den

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Orhan Kemal OKTAY/KARS, (DHA)- KARS’ta 15 yıldır çiçekçilik yapan 1 çocuk annesi Betül Karakuş (36), annelerin çiçeklerini evlerine teslim etti. Karakuş, kendi Anneler Günü kutlamasının ise mesai sonrası olacağını söyledi.
İçişleri Bakanlığı, Anneler Günü dolayısıyla çiçekçilerin 8- 9 Mayıs günleri 10.00- 17.00 saatleri arasında açık olabileceğine karar verdi. Kars’ın Ortakapı Mahallesi Şehit Yusufbey Caddesi’nde çiçekçilik yapan Betül Karakuş, pandemi nedeniyle kapattığı iş yerini açtı. Karakuş, Anneler Günü siparişlerini evlere ve hastanede yatan annelere ulaştırdı. 
Kendisinin de anne olduğunu söyleyen Betül Karakuş, “Bütün annelerin günü kutlu olsun. Ben de bir anne olarak bugünü özel yaşamak isterim. Benim Anneler Günüm mesai sonrası kutlanıyor. Bütün çiçekleri kendime geliyor gibi hazırlıyorum, bir anne olarak bunu derinden hissediyorum. Bir anne olarak hem bu güzel güne hem de çalışmaya özenle hazırlanıyorum” diye konuştu.
Karakuş, pandemi nedeniyle iş yerlerinin kapalı olması yüzünden hediye almak isteyenlerin çiçekçilere yöneldiği için işlerinin yoğun olduğunu söyledi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!