Reklam Alanı
Reklam Alanı

Antalya’da davul- zurnal eşliğinde ‘mesafesiz’ gelin alma

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da dünyaevine girecek olan bir damat, ‘çok yüksek riskli iller’ arasında olan kentte, davul-zurna eşliğinde müstakbel eşi için ‘gelin alma’ merasimi yaptı. Davetliler, gelin alınırken sosyal mesafeyi unuttu ve karşılıklı göbek attı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Koronavirüs pandemisi nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın her gün açıkladığı bulaş oranları ve ölüm sayılarındaki artış, İçişleri Bakanlığı’nın kısıtlamaları düğünleri, geleneksel gelin alma merasimlerini durdurmaya yetmiyor. ‘Çok yüksek riskli iller’ arasında olan Antalya’da yine bir gelin alma merasimi, kısıtlamalara uyulmadan düzenlendi. Konyaaltı ilçesinin Gürsu Mahallesi’nde dünyaevine girecek olan bir çift için ‘gelin alma’ merasimi davul- zurna eşliğinde yapıldı. Davetlilerin çoğunun maske takmasına rağmen sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı. Davul- zurna eşliğinde davetliler ve gelin-damat göbek attı. O anları, çevre sakinleri cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!