Reklam Alanı
Reklam Alanı

Antalyaspor, Doğukan Nelik ve Ersin Zehir’i renklerine bağladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) – SÜPER Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, 21 yaşındaki Doğukan Nelik ve 23 yaşındaki Ersin Zehir ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Fraport TAV Antalyaspor, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen törenle Doğukan Nelik ve Ersin Zehir’i renklerine bağladı. Törende konuşan Fraport TAV Antalyaspor Yönetim Kurulu üyesi Ferit Sezer, “İki değerli sporcumuzla Antalyaspor olarak anlaştık. Bizim için çok önemli ve değerli futbolcular. Hem geleceği hem de kariyeri belli noktaya gelmiş futbolcular. Bizi tercih ettikleri için de mutluyuz. Akhisarspor’dan 21 yaşındaki stoper mevkisinde Doğukan ile 5 yıllık sözleşme imzaladık. Orta saha 10 numara pozisyonunda oynayan Ersin ile 5 yıllık sözleşme imzaladık” dedi.
Yönetim kurulu üyesi Rasim Doğu da genç futbolcuların takıma kazandırılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Genç futbolculardan Ersin, “Antalyaspor’un genç oyunculara şans vermesinden dolayı tercih ettim. Oynamayı ve takıma yardımcı olmayı istiyorum. Burada olduğun için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı tanımak için sabırsızım” diye konuştu.
Antalyaspor’a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Doğukan ise, “Buraya geldiğim için mutlu ve gururluyum. Buraya gelmek çok önemli ama kalıcı olmak kulüp için iyi yerlere gelmek onurlandırmak çok önemli. Bende öyle olabilmek için çok çalışacağım” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Yönetim kurulu üyesi Ferit Sezer ve Rasim Doğu konuşması
Futbolcuların açıklaması
Sözleşme imzalaması
Antalyaspor bayrağı ile fotoğraf çektirmesi

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!